KVALIFIKATIONER OG KOMPETANCER

Når du handler ind kigger du nok også ofte på de vare som ligger bagerst på hylden, så hvorfor ikke gå i dybden og se hvad der gemmer sig på denne hylde? Indpakningen lyder på Thore Olsen, født i 1985, uddannet B2B salgskonsulent med speciale i medie & marketing, og beskæftigelse inden for web og medie siden 2004. Men selve indholdet har en lang række unikke specialer at byde på inden for medie og web.

Webudvikling.
I 2001 lærte jeg den første grundlæggende programmering af hjemmesider, og kort efter blev interessen indskærpet omkring det vi i dag kender som SEO (Search engine optimization) Det betyder at jeg har været med næsten fra starten, hvor jubii.dk var den førende danske søgemaskine med analog søgeparameter, og sidenhen google, hvis regler og søgeparameter er ændret mange gange siden. Jeg har igennem tiden set massere af eksempler på portaler og sider med tusindvis af brugere hver uge, blive straffet af google fordi folkene bag siden / protalens søgemaskine optimering, har været lidt for kreative i deres indekserings adfærd – med det resultat af siderne mistede næsten alle besøgende og i dag intet er værd. Jeg har på intet tidspunkt selv fået suspanderet eller bandet en side i google, - det handler om viden og forståelse samt et respektfuldt ”partnerskab” med verdens største søgemaskine, hvis ”hjerne” ingen kender til. Min hovedsalige interesse har været inden for ide og koncept udvikling, design og frontend udvikling. Således har jeg tillært mig programmering i html, css samt forståelse for java , php, asp og diverse database udviklinger samt grafisk design layout. I 2006 startede jeg Ide Designer som et freelance partnerskab med andre webudviklere. I dag har vi en lang række CMS system opsætninger, portaler og grafisk opsætning bag os. Her i blandt Danmarks største boligadministrations system for Vejlsø Gruppen A/s

Video produktion.
Jeg har været ansat i et mediebureau hvor jeg producerede og broadcastede web-tv, til livestream og ”on the fly”. I dag er flere og flere virksomheder begyndt at se muligheder i at markedsføre og brande deres virksomhed med støre eller mindre videoklip, bla. Pga. youtube og andre video kanaler som eksponeres massivt. Det kan være enormt dyrt at få optaget og produceret et video image, - men jeg har erfaringen og i nogen grad den tekniske kunnen, hvilket mine efterfølgende ansættelsesforhold har benyttet med stort succes.

Pro speaker.
Igennem flere år har jeg været ansat / tilknytte til speak og radioverden. Jeg har lagt stemme til en masse optagelser. Bla. Til lydbøger, tv produktioner, radio reklamer, promotion materiale mm. At bruge sin stemme kommerciel lyder enkelt. Men der ligger mange års øvelse og gentagelser bag. Mine referencer byder på alt fra EDC, Coop Danmark, det konservativ folkeparti, til den mindre lokale virksomhed.

Grafisk produktion.
Det har været naturligt at producere andet markedsførings materiale i mine ansættelsesforhold, når jeg samtidig levere grafik og layout til deres webopgaver. Jeg har altid haft et fantastisk samarbejde med marketingsafdelinger på tværs, men min kreative, positive og skæve tilgang har ofte udmøntet sig i anderledes produktioner, i de fleste tilfælde til stor glæde for de enkelte virksomheder. Herved har jeg bla. Produceret layout til Faxe Kondi og Oddset. Vi propper hverdag en masse data i databaser, men hvorfor bruger vi dem så ikke og rammer præcis der hvor modtageren er mest åbent for budskabet?

"SNAKKE MED KUNDER SOM KIGGER I DIN WEBSHOP"
"OVERSÆTTE DINE TANKER OM WEB, TIL DIGITALE UDVIKLERE"
"LAVE EN LANGSIGTET "GRATIS" MARKEDSFØRING AF DIT WEB-SITE"