KOM HØJERE PÅ GOOGLE

Kom højere på Google
Du har et budskab, en kampagne eller en vigtig historie at fortælle på nette, problemet er bare at der ikke er nogen der ser dit budskab, og nu har du 3 muligheder. A: Du lader det være som det er. B: Du betaler for at komme højere med Google adwords / annoncer. C: Du kommer til at ligge højere på Google så folk besøger din side.

Hvordan kommer man højere på Google?
Jeg har fået spørgsmålet rigtig mange gange: ”Hvordan kommer jeg højere på Google”? Svaret er enkelt, budskabet er ikke bedre end indholdet. Nogen tror at det er ”national hemmelighed” hvordan man kommer højere på Google, og at folk i branchen hellere vil af med deres mor, en at fortælle om det. –Jeg vil meget nødigt af med min mor, og i branchen deler vi også viden for at kunne blive bedre. Du vil sagtens kunne gå på nettet og finde opskrifter om hvordan du kommer højere på Google med din side. Google er intelligent, den har hjerne, hjerte og reaktionsmønster, den største forskel på dig og Google er at du er lavet af kød og blod, hvor Google består af milliarder vis af koder og parameteren. Når du skal højere på Google vil det kunne hjælpe dig at tænke på Google som et menneske, du vil have til at kigge på din side.

Sådan kommer du højere på Google.
Vi leger lidt videre med tanken om at Google er et menneske, som vi gerne vil have giver din side noget mere opmærksomhed, og derved kommer højre på Google. Hvis du skulle have en person som ikke kender dig til at kigge på din side, hvad vil du så gøre?- Få folk til at fortælle personen om din side. Lad os sige at du sælger burgere, hvordan ved denne person så at han skal kigge på din side, hvis han er slugten? - Ved at han har fået opfattelsen at din side har med burger / mad at gøre. Hvordan sørger vi så for at personen vægter din burgerbar højere / syntes bedre om den, end konkurrentens? - Ved at dit indhold er bedre konkurrenten. Måske er du ved at få en fornemmelse af hvordan du kommer højere på Google, men ikke rigtig ved hvordan du griber det an. Det findes der heller ikke nogen manual på, du må prøve dig frem. Skal jeg have skiftet motor i min bil, er jeg sikker på at en mekaniker vil kunne klare det noget bedre end jeg, men hvis jeg virkelig sætter mig ind i det, og prøver kan jeg måske være heldig at bilen også køre bagefter. Personer der er van til arbejde med at få sider højere på Google, ligger en strategi, de ved hvad på rygraden hvad der giver resultat og hvad der ikke gør, når de står over for en stillingtagen.

"FORSTÅ HVORDAN GOOGLE TÆNKER"
"FÅ EN HØJERE PLACERING PÅ GOOGLE"
"LIGGE HØJERE END KONKURRENTERNE PÅ GOOGLE"